Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Kookketel DWGV

Kookketel DWGV

Technische gegevens

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft SPAKO een dubbelwandige kookketel ontwikkeld voor verschil lende kookprocessen.

De SPAKO dubbelwandige glycerine kookketel wordt elektrisch verwarmd en is door zijn indirecte verwar ming uitstekend geschikt voor het koken van soep, gou lash enz. Maar leent zich ook goed om producten in wa ter af te koken, zoals bijvoorbeeld worsten of hammen. De hoogwaardige verwerking in combinatie met de eenvoudige bediening en de lage aanschafkosten maakt deze kookketel tot een onmisbare partner voor slagerij en, gastronomie, grootkeuken bedrijven en cateringon dernemingen.

Tot het gemak draagt ook de thermosstatische tempe ratuurregeling van de dubbele wand bij. Hiermee wordt het verwarmingselement dat zich in de glycerine bevind gestuurd. Onze nieuwe modellen zijn standaard als een verrijdbaar verkrijgbaar, met twee bokwielen en een steunpoot. De DWG kookketel wordt compleet gele verd met stekker.

De uitvoering van de DWG kan aan uw specifi eke eisen worden aangepast. Voor de standaard gemonteerde 1,5” aftapkraan kan ook een DN80 (3”) RVS vlinderklep worden geleverd.

Maakt u veel dikke producten dan is ons roerwerk zeker het overwegen waard. De krachtige motor bevindt zich op een verhoogde brug. Dit vergemakkelijkt het vullen en geeft de damp een minder direct e ect op de motor. De uitneembare RVS roerarm is voorzien van een tefl on bodem en zijwandschrapers.

Onze flexibele productiemethode biedt ons de moge lijkheid om snel passende oplossingen aan te bieden. Indien u nog vragen heeft of toelichting wilt hebben, dan willen wij dit graag in een persoonlijk bezoek toe lichten.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep