Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Rookkast RK-100W

Rookkast RK-100W

Technische gegevens

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft SPAKO een se rie rookkasten ontwikkeld voor het kleuren, drogen en roken van levensmiddelen.

Deze SPAKO rookkasten worden al jaren succesvol toe gepast in slagerijen, vleesverwerkende bedrijven, boer derijen en hotels.

Onverwoestbare constructie
De deur, alsmede de binnen- en buitenwanden worden vervaardigd uit RVS en zorgen voor een energiebesparende lucht isolatie.

Voor de lucht- en rookregeling zijn in de deur een ver stelbare luchtschuif en in de rookafvoerbuis een rook afvoerklep ingebouwd. Boven de motlade zijn een ge makkelijk te reinigen rookverdeler en de vet opvang plaat, beide uit RVS vervaardigd, toegepast. De elektri sche verwarming is onder de rookverdeler gemonteerd. In de rookkast bevindt zich onder de afvoer een uit neembare condens opvangbak, welke zeer nuttig is.

De rookkast wordt stekkerklaar geleverd met:

• Temperatuurregeling met mechanische thermostaat.
• Handmatige verbranding van het zaagsel.
• Geslepen RVS ommanteling en optioneel gemarmoreerde ommanteling.
• Deurscharniering naar keuze links of rechts.
• Verchroomd hang- en sluitwerk.

Onze flexibele productiemethode biedt ons de moge lijkheid om snel passende oplossingen aan te bieden. Indien u nog vragen heeft of toelichting wilt hebben, dan willen wij dit graag in een persoonlijk bezoek toe lichten.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep