Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Boilers - History and Innovation

Historie en de Innovatie van kookketels

Historie
Kookketels zoals we die kennen bestaan al vanaf de jaren 50 van de vorige eeuw. De ketels van de laatste generatie zijn hygienisch en duurzaam. Waar mogelijk wordt gekozen voor r.v.s. Niet alleen erg sterk maar ook hygienisch. Ronde hoeken, fijn weg geslepen lasnaden en binnenketels zodat zo min mogelijk vuil zich kan vasthechten.

Poten en een goed afgedichte onderzijde zijn een belangrijk kenmerk van onze ketels. Hierdoor zijn ze ook op de moeilijkste plaats goed bereikbaar om te reinigen.

Energiezuinig
De moderne ketel moet niet alleen zuinig zijn maar ook een goed afgestelde verbranding hebben. Co, Nox u kent het van de auto maar voor de ketel ook erg belangrijk. De ketel voldoet aan alle eisen en afhankelijk van de brander overtreft deze ruim. Onderhoud is ook voor de ketel belangrijk daarom raden we aan om hem ieder jaar te laten schoonmaken en afstellen. Dit spaart dure energie.

Electronica
Electronica wordt steeds belangrijker. Deze zit in de brander en zorgt voor zuinig stoken. Geen waakvlam meer maar een energie sparende automatische ontsteking.

Een nauwkeurige microprocessor die zorgt dat de temperatuur geen graad te hoog is. Desgewenst met een voor schakeltijd voor nacht programma’s of een kern temperatuur voor exact koken op kern. Makkelijk en geen omkijken tijdens de hektische Produktie. De ketel meld zich als hij klaar is. Weer een zorg minder.

Spako News

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep