Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Kombikast SPM-1180
Kombikast SPM-1180
Kombikast SPM-1180

Kombikast SPM-1180

Technische gegevens

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft SPAKO een nieuwe kombikast ontwikkeld voor de worst makende slager/beenhouwer en kleine vleeswaren bedrijven waarin alle belangrijke bewerkingen, zoals drogen, roken, koken, bakken, doorkleuren, douchen en beperkt klimatiseren gecontroleerd plaats kunnen vinden.

Rookontwikkelaars

Deze nieuwe kamer is leverbaar met een vloeibare rookontwikkelaar. Dit betekent minder rookuitstoot en minder teer met als resultaat een beter product, minder en gemakkelijker reinigen en beter voor het milieu en de gezondheid van uw klanten. De rook vloeistof zelf is in diverse aroma’s leverbaar, zodat u kleur en smaak kunt kiezen naar uw eigen voorkeur.

Geheel nieuw is de touchsmoke verbrandingsrookont wikkelaar. Deze is plaats besparend ingebouwd in de deur. De werking is volgens een eenvoudig principe. Een houtblikje wordt op een keramische plaat verhit en zo ontstaat de rook. De rook ontstaat bij een lage tem peratuur en wordt gerecirculeerd. Is de rook opgebruikt dan beginnen we weer met een nieuw blokje aan een nieuwe cyclus.

Ontwerp en uitvoering
Behalve het moderne design, is de kast gemaakt uit duurzame materialen met de nieuwste las– en isola tietechnieken

Besturing
Met de ingebouwde volautomatische microprocessor TP 7,2 touchscreen), kunt u werken met 100 programma’s in 10 stappen, die be eindigd worden ten gevolge van een ingestelde kern temperatuur of stapduur, terwijl geregeld wordt op de gemeten kamertemperatuur. Daarnaast heeft u de mo gelijkheid om de gemeten- en ingestelde waarden via een printer of een PC op te slaan. Beide besturingen zijn gebruiksvriendelijk en laten de stap- en productnaam zien tijdens het verloop van een programma en hebben een uitgebreide registratie mogelijk voor de HACCP verplichtingen.

Uitgebreide uitvoering
Standaard is de kamer voorzien van:

• een traploze toerenregeling van de ventilator.
• een reiniging met pomp.
• ingebouwde douche en overloop.
• een milieu vriendelijke en compacte vloeibare rook ontwikkelaar, doch kan op uw verzoek ook uitgevoerd worden met een verbrandings- of wrijvingsrook ontwikkelaar die aan de zijkant van de kast worden bevestigd.

De wagen van een Spakomat-1180 is 80x74x150cm. (lx bxh) met een stoklengte van 80cm. en 6 etages, terwijl de Spakomat-1490 een wagen heeft van 90x74x170cm. met een stoklengte 90cm. en 7 etages.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep