Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Kombikast SPM-1490

Kombikast SPM-1490

Technische gegevens

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft SPAKO een nieuwe kombikast ontwikkeld voor de grote worst makende slager/beenhouwer en kleine vleeswaren bedrijven waarin alle belangrijke bewerkingen, zoals drogen, roken, koken, bakken, doorkleuren, douchen en beperkt klimatiseren gecontroleerd plaats kunnen vinden.

Besturing
Met de ingebouwde volautomatische microproces sor MCTT-800 of TS-5.7 (met 5,7” touch screen), kunt u werken met 100 programma’s in 10 stappen, die be eindigd worden ten gevolge van een ingestelde kern temperatuur of stapduur, terwijl geregeld wordt op de gemeten kamertemperatuur. Daarnaast heeft u de mo gelijkheid om de gemeten- en ingestelde waarden via een printer of een PC op te slaan. Beide besturingen zijn gebruiksvriendelijk en laten de stap- en productnaam zien tijdens het verloop van een programma en hebben een uitgebreide registratie mogelijk voor de HACCP verplichtingen.

Uitgebreide uitvoering
Standaard is de kamer voorzien van:

• een traploze toerenregeling van de ventilator.
• een reiniging met pomp.
• ingebouwde douche en overloop.
• een milieu vriendelijke en compacte vloeibare rook ontwikkelaar, doch kan op uw verzoek ook uitgevoerd worden met een verbrandings- of wrijvingsrook ontwikkelaar die aan de zijkant van de kast worden bevestigd.

De wagen van een Spakomat-1180 is 80x74x150cm. (lx bxh) met een stoklengte van 80cm. en 6 etages, terwijl de Spakomat-1490 een wagen heeft van 90x74x170cm. met een stoklengte 90cm. en 7 etages.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep