Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Kombikast SPM-80
Kombikast SPM-80

Kombikast SPM-80

Technische gegevens

Spako is al sinds jaar en dag leverancier van apparatuur voor de worstmaker en traiteur. Door de combinatie van onze meer dan 60-jarige ervaring en nieuwste technieken, zijn onze producten perfect afgestemd op de wensen van de moderne vleeswaren– en maal tijden producent.


Rookontwikkelaars

  1. Deze nieuwe kamer is leverbaar met een vloeibare rookontwikkelaar. Dit betekent minder rookuitstoot en minder teer met als resultaat een beter product, minder en gemakkelijker reinigen en beter voor het milieu en de gezondheid van uw klanten. De rook vloeistof zelf is in diverse aroma’s leverbaar, zodat u kleur en smaak kunt kiezen naar uw eigen voorkeur.
  2. Geheel nieuw is de touchsmoke verbrandingsrookont wikkelaar. Deze is plaats besparend ingebouwd in de deur. De werking is volgens een eenvoudig principe. Een houtblikje wordt op een keramische plaat verhit en zo ontstaat de rook. De rook ontstaat bij een lage tem peratuur en wordt gerecirculeerd. Is de rook opgebruikt dan beginnen we weer met een nieuw blokje aan een nieuwe cyclus.

Ontwerp en uitvoering
Behalve het moderne design, is de kast gemaakt uit duurzame materialen met de nieuwste las– en isola tietechnieken. Beide modellen zijn leverbaar met vaste wandrails of inrijdbare wagen. Zonder wagen is de stok lengte 70 of 80cm. Met wagen wordt de lengte 10 cm korter.

De Besturing
Ook de besturing is een logisch product uit de moderne tijd: een kleuren aanraakscherm, waarin vele program ma opgeslagen kunnen worden: de TS-3.8 of tegen meerprijs de grotere TS-5.7. De gebruiker kiest alleen een programma en start dit, waarna de besturing de rest doet en een signaal geeft als het product klaar is.

Functies
Standaard mogelijkheden van de kamer zijn: vochtinjectie, douche en reiniging, een traploze snelheidsregeling van de ventilator, automatische sturing van de af– en invoerkleppen, kamer– en kerntemperatuur regeling en een registratie mogelijkheid via een USB uitgang of uw PC. 

 

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep