Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Roerwerkketel KWRK

Roerwerkketel KWRK

Technische gegevens

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft Spako een kantelbare roerwerk ketel ontwikkelt voor het kook- en mengproces.

Deze serie ketels, variërend van 300 tot en met 750 liter, zijn volledig gemaakt uit roestvast staal. De ketels kunnen worden uitgevoerd met elektrische- , thermische olie- of stoomverwarming en zijn voorzien van een aanbrand arme dubbelwandige binnenketel. De van onder aangedreven roerwerk ketels kunnen als stand en kantelbare ketel worden geproduceerd. Bij deze ketels bevindt de aandrijfmotor voor het roerwerk zich aan de onderzijde en heeft de ketel een as doorvoer waarop het U-vormige roerwerk is verbonden. De bovenzijde is maximaal beschikbaar voor vullen.

Het RVS roerwerk met tegenhouder mengt het product en de standaard tefl on bodem- en zijwandschrapers voorkomen dat het product aan de wand zal gaan aanzetten.

Standaard zijn de ketels voorzien van onze microprocessor MCTTA voor de besturing van de ketel- en de wand temperatuur (bij elektrische verwarming) en tijdfuncties. Tegen meerprijs kan de MCTT7 met een geheugen voor 100 programma’s en duidelijke uitlezing van product en stap naam. De ketel kantelt elektrisch om de as van de ketel in norm wagens. Een frequentieregeling voor het traploos sturen van de kantelmotor is in de basis prijs inbegrepen.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep