Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Ask your question about this machine

Ask your question about this machine

Keep me updated of new innovations

Download the brochure

Download the brochure

Keep me updated of new innovations

Traiteurketel TRK-80

Traiteurketel TRK-80

Technische gegevens

Spako is al sinds jaar en dag leverancier van appara tuur voor de worstmaker en traiteur. Door de combi natie van onze meer als 60-jarige ervaring en nieuwste technieken, worden onze producten perfect afge stemd op de wensen van de moderne vlees– en maal tijdproducenten.

Verwarmen
Bij de enkelwandige binnenketel zitten de elektrische verwarmingselementen tegen de bodem gemonteerd voor een directe overdracht van de warmte op het pro duct, waardoor de ketel behalve als kookketel ook ge bruikt kan worden als aanzet–, braad– en frituurketel. De dubbelwandige ketel heeft een oliewand en is daardoor uitstekend geschikt voor het koken van dikkere produc ten op waterbasis zoals bijv. ragouts, sauzen en gebon den soepen.

Mengen
De ketels hebben een van onder aangedreven hekroer werk met tefl on schrapers, voor de bodem en de wand, wat met een snelkoppeling zeer eenvoudig uit de ketel genomen kan worden. Als optie kan men een roerwerk met tegenhouder nemen voor een nog beter menging.

Kantelen
Uniek voor dit formaat ketel is het elektrisch kantelen van de ketel in elke stand die men maar wenst om bij voorbeeld in een “tumbelstand” beter te kunnen men gen en in de rechte stand de ketel te vullen. De uitkiep hoogte is 70cm. voor gemakkelijk uitschenken in 200ltr. normbakken.

Extra’s
Diverse extra’s zijn als optie beschikbaar voor de ketel, zoals:

• een spillenrooster waardoor met “gesloten deksel” gekanteld kan worden, terwijl het roerwerk blijft draaien.
• een watertoevoer met eventueel sturing van het aantal te vullen liters water.
• een reducering van het beschikbaar elektrisch ver warmend vermogen met een draaiknop, waardoor de ketel beter geschikt wordt voor dikkere produc ten zoals de dubbelwandige uitvoering.
• een besturing met onze nieuwste microprocessor regeling TS: een kleuren aanraakscherm, waarin tot 100 programma’s kunnen worden opgeslagen, waarna er een programma menugestuurd of hand matig gestart kan worden.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep