Phone icon

+31 (0)493 - 35 21 80

Language icon

Language:

EN

Deze ketel mag in uw slagerij niet ontbreken

Deze ketel mag in uw slagerij niet ontbreken

21 maart, 18

Compacte en gebruiksvriendelijke ketel voor efficiënt koken

Als slager moet je tegenwoordig van alle markten thuis zijn: sauzen, soepen en complete maaltijden mogen niet meer ontbreken in het assortiment. Dat vraagt om de juiste apparatuur. Ruimte is echter vaak een beperkende factor. Gelukkig biedt onze compacte traiteurketel dan uitkomst. Deze past zelfs in de kleinste slagerij!

Op verzoek uit de markt

“Eigenlijk is deze ketel, de TRK-80, een kleinere variant op onze huidige traiteurketels”, vertelt directeur Roeland Wasser van Spako. “Die zijn een groot succes, maar we kregen vaak de vraag of we ook een maatje kleiner hadden. Ruimte voor de toonbank en klanten is voor veel slagers belangrijker dan de eigen werkruimte. Bovendien is het slagersvak de afgelopen jaren behoorlijk verbreed, waardoor er steeds meer verschillende werkzaamheden moeten plaatsvinden in dezelfde kleine ruimte.”

In iedere stand te kantelen

Met de afmetingen 86 x 127 cm is deze ketel inderdaad zeer compact. Maar er zijn nog een paar belangrijke voordelen te noemen. “Uniek voor dit formaat ketel is dat je ‘m elektrisch kunt kantelen in de stand die je nodig hebt. In de rechte stand is hij bijvoorbeeld gemakkelijk te vullen. En in de ‘tumbelstand’ kun je beter mengen. Vullen kun je het beste aan de voorkant doen. De uitkiephoogte van 70 cm is perfect voor het uitschenken in bakken. Dat werkt gemakkelijk en voorkomt dat slagers moeten bukken.”

Indirect verwarmen voorkomt verbranden

Een derde voordeel is het ingenieuze systeem van aluminium platen en verwarmingselementen aan de onderkant. “Door indirect te verwarmen, voorkomen we dat het product gaat aanbranden”, legt Roeland uit. “Door de handige kantelstand en het indirect verwarmen kunnen slagers op grotere schaal producten maken, warm afvullen en twee tot drie weken bewaren. Omdat ze grotere porties kunnen maken, is dit een efficiënte manier om maaltijden, sauzen en soepen te maken. Dat is niet alleen kostenbesparend, maar maakt ook een uitgebreid assortiment mogelijk!”

Heeft u interesse in deze ketel?

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze ketel? Dan vindt u in de brochue alvast meer informatie. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor meer informatie (tijdens kantoortijden: 0493 – 35 21 83). Of kunt u ons een e-mail sturen. We komen ook graag bij u langs om meer te vertellen over deze ketel en vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken!


Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep