Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Ketels - 500 tot 700 liter

RHP ketels van 500 tot 700 liters

 

Constructie

De constructie is zelf dragend waarin de binnenketel met verwarming wordt opgehangen. Alle gebruikte constructiedelen zijn van r.v.s 1.4301 en staan spuitwaterdicht op 4 instelbare poten.

Verwarming 

De RHP ketels kunnen worden uitgevoerd voor gas, elektrische of stoom verwarming. Gas verwarming standard met de prijstechnisch interessante atmosferische brander of tegen meerprijs met een ventilator brander. Deze is met name voor ketels vanaf 500 liter geschikt door de grotere capaciteit en energie besparing. Electrische verwarming met de verwarmingselementen direct onder de bodem voor het koken van producten in water. Voor een indirecte warmte overdracht bieden we ook een dubbele wand aan. 

Voor stoom koken een dubbelwandige bodem, en tegen meerprijs zijwanden, uit laser gelaste therm plate.


KetelZinvolle extra’s.

Voor ketels vanaf 350 liter is een dubbelwandig geïsoleerd deksel de meest verkochte optie. Een robuust extra wat ook nog ongeveer 4% energie spaart. Met een kernvoeler kookt u precies op punt. Hij meldt zich met een signaal als de ingestelde kern is bereikt. De water invoer maakt het makkelijk om de ketel met water te vullen, de invoer is achter het deksel op het bovenblad ingebouwd.

Korf

Voor economisch en Arbo vriendelijk laden en lossen. De standaard korf bestaat uit r.v.s. plaat.

Ketel
 

machine
lightbox machine overzicht

Kookketel RHP-350 t/m 700

Spako Nieuws

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep