Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Stel uw vraag over deze machine

Stel uw vraag over deze machine

Houd mij ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Download de brochure

Download de brochure

Houd mij ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Kookketel RHP-350 t/m 700

Kookketel RHP-350 t/m 700

Meer dan 70 jaar een vertrouwde naam

Spako is al decennia de vertrouwde toeleverancier voor de vers specialist en het MKB. We combineren onze lange ervaring met de nieuwste techniek en technologie. Vele relaties van ons gebruiken al jarenlang tot volle tevredenheid de apparatuur van Spako. Deze serie rechthoekige ketels, variërend van 250 liter tot en met 700 liter, zijn volledig gemaakt uit roestvaststaal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas-(RHP..G), elektrische- (RHP….E) of stoom verwarming (RHP….S).

De ketels met een inhoud van 500 en 700 liter zijn bestemd voor produktie bedrijven. Professioneel uitgevoerd met een dubbelwandig geïsoleerd deksel en een goede thermostaat. De standaard droogkookbeveiliging voorkomt schade. De dekselscharnier 70 of 90 openend. Hiermee zijn de ketels geschikt om te werken met korven. Makkelijk en arbo vriendelijk laden en lossen. De korven met een vaste bodem of klapbaar als u van onderen wilt lossen.

De basis ketel is enkelwandig uitgevoerd en geeft de warmte rechtstreeks door aan het water. Prima voor het afkoken van koppen, hammen of worsten. Maar niet alleen voor de worstmakerij maar ook andere toepassingen zoals bijvoorbeeld ook om suikeroplossing te maken voor ontbijtkoek of glazuur. Brand het product makkelijk aan zoals bijvoorbeeld een huisgemaakte soep, dan is de dubbele wand een uitkomst. De ketel krijgt dan een dubbele wand, gevuld met olie. U kunt met de MC TT120  zowel de temperatuur van de ketel als van de olie sturen. Het koken gaat geleidelijke en daarom aanbrandarm.

Binnen de standaard maten kunnen we de plaats van de aftapkraan, thermostaat kast en invoeren aanpassen aan uw lokale mogelijkheden.

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep