Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Ketels - RHP

RHP ketels van 250 tot 700 liters

Spako is al decennia de vertrouwde toeleverancier voor de vers specialist en het MKB. We combineren onze lange ervaring met de nieuwste techniek en technologie. Vele relaties van ons gebruiken al jarenlang tot volle tevredenheid de apparatuur van Spako.
Deze serie rechthoekige ketels, variërend van 250 liter tot en met 700 liter, zijn volledig gemaakt uit roestvaststaal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas-(RHP..G), elektrische- (RHP….E) of stoom verwarming (RHP….S).

Nieuwste GAR 2018 voorschriften

De op de Slavakto geïntroduceerde gas verwarmde ketel voldoet aan de nieuwste GAR 2018 voorschriften. Met een voor ons op maat gemaakte infra rood brander. De brander verwarmt de gehele bodem zodat de warmte goed verdeeld wordt. De pre mixgasregeling zorgt voor een optimale menging van gas en zuurstof. De ketel is sneller op temperatuur, spaart energiekosten en is zeer milieu vriendelijk met lage CO en NOX waardes.

Dubbelwandige uitvoering leverbaar

De elektrisch verwarmde ketel is direct verwarmd. De elementen bevinden zich onder de bodem en dragen de warmte direct over aan het water. Zowel voor de gas – als voor de elektrische ketel is een dubbelwandige uitvoering leverbaar. Stoom verwarmde ketels zijn meer industrieel en de specificaties verschillen per klant.

Spuitwater vast

De spuitwater vaste bekleding bestaat uit hoogwaardig geslepen roestvast staal 1.4301. Verder is de RHP uitgevoerd met een 1½” aftapkraan, bodemzeef en wordt geleverd met een moderne, microprocessor besturing. Voor de professionele gebruiker kan de MCTT-A120 microprocessor uitgebreid worden met een kernregeling en de mogelijkheid om de waarden via de pc vast te leggen.

Spako Nieuws

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep