Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Kook/rook Kamers-Rookkasten - AE Kamers

AE Kamers

De AE-kamers zijn ontwikkeld voor industrieel gebruik en zijn geschikt voor wagens van ongeveer 1x1x2 meter. De serie is opgezet met betrouwbaarheid, hygiëne en flexibiliteit als belangrijkste eigenschappen. Capaciteit 1,2,3 of 4 wagen kamer.

Productkenmerken

De uit RVS vervaardigde binnenkamer bestaat uit één geheel en is daardoor gegarandeerd kiervrij en bijzonder duurzaam. Per wagen een zeer zware ventilator met hoge luchtverplaatsing voor een egale luchtverdeling en met digitaal gestuurde klepmotoren voor een instelbare luchtuitwisseling. Standaard voorzien van een Touch Screen besturing. Gebruiksvriendelijk met productnaam en bewerkingsfase, beveiligbaar met een pincode en alle mogelijkheden voor procesdocumentatie.

Uitvoeringen

De kamers kunnen worden geleverd als kookkamer om produkten in te koken of na te pasteuriseren. Voor de laatste bewerking is een speciale maatvoering beschikbaar. Met meer vermogen en eventueel een horizontale luchtcirculatie wordt de bak uitvoering uitgerust. Eventueel met vernevelunit voor extra bakkleur. De laatste en meest verkochte uitvoering is als kook-rook kamer. te voorzien van verbrandings-,wrijvings-, of vloeibare rook. Uiteraard met een reiniging.

Vlees en Vis

Beide produkten vragen een andere bewerking. De standaard kamer is geschikt om vlees in te behandelen. Voor vis zijn er speciale aanpassingen waarbij de temperatuur en de relatieve vochtigheid aangepast gestuurd kan worden.

machine
lightbox machine overzicht

Wagenkamer AE

Spako Nieuws

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep