Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Stel uw vraag over deze machine

Stel uw vraag over deze machine

Houd mij ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Download de brochure

Download de brochure

Houd mij ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Wagenkamer AE
Wagenkamer AE

Wagenkamer AE

INDUSTRIELE KAMERS TYPE AE

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft SPAKO een kamer ontwikkeld voor de industriele produktie verwerking waarin alle belangrijke bewerkingen, zoals drogen, roken, koken, bakken, doorkleuren, douchen en beperkt klimatiseren gecontroleerd plaats kunnen vinden. Geschikt voor een inrijdbare wagen van 1x1x2 mtr. Capaciteit voor 1, 2,3 of 4 wagens achter elkaar.

Besturing
Met de ingebouwde volautomatische microproces sor MCTT-800 (voor eenvoudige bewerkingen) of een 7,2"touch screen met alle mogelijkheden van een moderne besturing kwa besturing en registratie. U beschikt over een opslag voor (50) 100 programma’s met 10 stappen, die beeindigd worden ten gevolge van een ingestelde kern temperatuur of stapduur, terwijl geregeld wordt op de gemeten kamertemperatuur. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om de gemeten- en ingestelde waarden via een printer of een PC op te slaan. Beide besturingen zijn gebruiksvriendelijk en laten de stap- en productnaam zien tijdens het verloop van een programma en hebben een uitgebreide registratie mogelijk voor de HACCP verplichtingen.

Constructie

Geen panelenbouw maar een r.v.s. binnenkast die geheel is gelast. Degelijk, hygienisch en stabiel. Met per wagen een sterke ventiltor voor een stabiele luchtverdeling. Met hoogwaardige isolatie materialen en geschuurde r.v.s plaat ommanteld. Elektrisch aangedreven kleppen en een goed geisoleerde deur met r.v.s. hang en sluitwerk. De ventilator met traplose toerenregeling.

Speciale kook/pasteuriseer uitvoering en bak  uitvoering.

Roken

  • voor de 1 wagenkamer met onze nieuwe touch smoke rookontwikkelaar
  • verbrandings rook
  • wrijvingsrook
  • vloeibare rook (dit systeem is ook geschikt om kleurbevorderaar te vernevelen)

 

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep