Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Kook/rook Kamers-Rookkasten - Spakomat Kombi kamer

Spakomat Kombi-kamer

Kombi kamerSpako is al vele jaren leverancier van apparatuur voor worst en vleeswaren produktie maar ook voor de groot cateraar. Door de combinatie van onze meer dan 65 jaar ervaring en de nieuwste technologie, zijn onze producten perfect afgestemd op de behoeften van de moderne vlees en maaltijden producent.

Ontwerp en implementatie

Afgezien van het moderne design, zijn de Spakomats gemaakt van duurzame materialen met de nieuwste las- en isolatie technieken. Beide modellen worden geleverd met een inrijdbare wagen (80 of 90 cm rookstok)

Rookontwikkelaars

Deze nieuwe serie is verkrijgbaar met een vloeibare rook en een nieuwe soort verbrandingsrook generator. Vloeibare rook wordt vernevelt in de kast en kan in een bijna gesloten systeem werken. De voordelen zijn minder rookuitstoot, minder teer. Makkelijk automatisch aan te sturen.

Beter voor het milieu en uw klant. Minder reinigen.

De vloeibare rook zelf is verkrijgbaar in verschillende smaken, zodat u kunt kiezen kleur en smaak aan uw eigen voorkeur.

Kombi kamer

Touch Smoke

Helemaal nieuw is de touch smoke verbrandingsrookontwikkelaar. De generator ruimtebesparende ingebouwd in de deur. De generator werkt volgens een eenvoudig principe. Een stukje hout wordt verwarmd op een keramische plaat, waardoor de rook ontstaat. De erg smakelijke aromatische rook wordt geproduceerd bij lage temperaturen en wordt gerecirculeerd. Het hout brand niet maar verkoold. Is de rook gebruikt dan beginnen we een nieuwe cyclus met een frisse blok hout. Het rookprincipe wordt beschermd door een octrooi

Besturing

De besturing is een logisch product van de moderne tijd: Een kleuren touch screen, waarin 100 programma's kunnen worden opgeslagen: de TP 7.2. De gebruiker selecteert eenvoudig een opgeslagen programma en kan het proces starten, waarna de besturing de rest doet en geeft een signaal als het product gereed.

Functies

Standaard kenmerken van de Spakomat zijn: luchtbevochtiger door waterinjectie, douche en schoonmaken, torenspitsen ventilatorsnelheid control, elektrisch aangedreven kleppen voor frisse en afvoerlucht, kamer en kerntemperatuur controle en opnamemogelijkheid

Kombi kamer display

machine
lightbox machine overzicht

Kombikast SPM-70

machine
lightbox machine overzicht

Kombikast SPM-80

machine
lightbox machine overzicht

Kombikast SPM-1180

machine
lightbox machine overzicht

Kombikast SPM-1490

Spako Nieuws

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep