telefoon knop

+31 (0)493 - 35 21 80

taal knop

Taal:

NL

Stel uw vraag over deze machine

Stel uw vraag over deze machine

Houd mij ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Download de brochure

Download de brochure

Houd mij ook op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen

Kookketel RHP-160

Technische gegevens

Door een jarenlange ervaring te combineren met de actuele techniek en technologie, heeft SPAKO voor het kookproces een nieuwe ketel ontwikkeld voor het kookproces in de meest uitgebreide zin van het woord.

Deze serie ketels, variërend van 250 tot en met 700 liter rechthoekig, zijn volledig gemaakt uit roest vast staal. De ketel kan worden uitgevoerd voor gas- (RHU….A/V), elektrische- (RHU….E) of stoomverwarming (RHU….S). Bij gasverwarming hebt u de keuze uit de waakvlamloze atmosferische brander, die een gunstigere aanschafprijs heeft (RHU….A), of de zeer zuinige en milieuvriendelijke ventilatorbrander (RHU….V). De combinatie van de speciaal geconstrueerde verbran dingsruimte en hoogwaardige isolatie, zorgt voor een hoog rendement van de RHU ketel. We informeren u graag nader over het juiste type brander en de te ver wachten energiebesparing.

De spuitwater vaste bekleding bestaat uit hoogwaardig geslepen roestvast staal 1.4301. Verder is de RHU uitge voerd met een 1½” aftapkraan en wordt geleverd met een moderne, eenvoudig te bedienen microprocessor besturing. Als optie geldt de MCTT-A+ microprocessor die in com binatie met een watertoevoerklep automatisch de vul tijd regelt. Ook kan de MCTT-A+ nog uitgebreid worden met een kerntemperatuur regeling en de mogelijkheid om de waarden via een printer of een pc vast te leggen.

Onze flexibele productiemethode biedt ons de moge lijkheid om snel passende oplossingen aan te bieden. Indien u nog vragen heeft of toelichting wilt hebben, dan willen wij dit graag in een persoonlijk bezoek toe lichten.

Copyright © 2019 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep