Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Roerwerkketels - KRWK

Roerwerkketel

Roerwerkketel KRWK

Ketel met verticale menging

In dit KRWK modellen is de roerwerkmotor onder de ketel ingebouwd, waardoor er aan de  bovenkant ru imte is voor het vullen en legen van de ketel. Verkrijgbaar met een capaciteit van 150 tot 1000 liter. Speciaal ontwikkeld voor industriële batch-productie met de nadruk op kwaliteit en hygiëne. Een vierkante ommanteling die plaats bied om zoveel mogelijk componenten in te bouwen die bovendien makkelijk toegankelijk zijn. De roerwerk arm is zoveel mogelijk uit ronde r.v.s. materialen en de teflon schrapers zijn makkelijk demontabel om te reinigen.

Roerwerkketel

De dubbelwandige binnenketel kan worden geleverd voor stoom, thermische olie of elektrische verwarming. De U-vormige roerwerk en de tegenhouder zorgen voor een homogene menging. De ketel is niet alleen geschikt voor ragouts en sauzen, kan ook worden gebruikt voor koken en het mengen van maaltijden zoals rijst, pasta en aardappel producten..

De ketels zijn leverbaar met een inhoud van 150,300, 500 en1000 liter.

Ketel met horizontale menging

Deze ketels zijn voorzien van een horizontale aangedreven roerwerk. Met een brede ketel met veel bodem contact met het product. Daardoor zijn ze ideaal voor het aanbraden en roerbakken. De groenten of kleine stukken vlees kunnen worden voortdurend door het roerwerk in beweging gehouden, het roerwerk draait links/rechts om. De snelheid ervan is instelbaar. De ketel kantelt aan de voorzijde, op een vast uitschenkpunt en in een euro-container.     

Roerwerkketel

De Besturing

Voor de standaard handmatige besturing passen wij onze microprocessor MC TT a120 toe. Deze wordt in een separate r.v.s. schakelkast ondergebracht met een geheel foliepaneel. De MC TT a wordt voorzien van speciale software voor de roerwerkketel. Hierdoor kunnen de volgende functies worden bestuurd
•    keteltemperatuur
•    tijdsfuncties     

Tegen meerprijs kunnen wij u een kleuren touch screen met speciaal voor ons geschreven software aanbieden met 100 vrij programbare programma’s    

Roerwerkketel display Roerwerkketel display

machine
lightbox machine overzicht

Roerwerkketel KWRK

Spako Nieuws

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep