Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Roerwerkketels - TRK

Roerwerkketel TRK

Verwarming

De binnenketel van de 80-120 liter ketels zijn enkelwandig, met directe elektrische verwarming onder de bodem. Deze directe warmte geeft snelheid en kan worden gebruikt om te bruinen maar ook om te garen. Koken in water is ook goed mogelijk.. De warmte van de bodem wordt op verschillende plaatsen gemeten en is de basis voor de temperatuurregeling. 
De verwarmingscapaciteit kan eenvoudig worden aangepast zodat het ook geschikt voor dikkere producten zoals aardappelpuree of sauzen. De 200 liter is dubbelwandig en verwarmt indirect.

Menger

Menger

De aandrijfmotor van het roerwerk is onder de ketel gemonteerd. Deze drijft een robuuste r.v.s. mengarm aan met teflon bodem en zijwand schrapers. De mengarm is makkelijk uitneembaar met een snel koppeling. Optioneel verkrijgbaar met een tegenhouder voor een 
verkrijgbaar met een roerder houder om de menging te verbeteren. Deze techniek wordt over genomen van onze industriële ketels. Het roeren en tumble actie verbetert het mengen

Kantelen

Uniek in deze klasse is de elektrische kantelmotor. De ketel kan rechtop staan om te vullen, schuin voor extra mengwerking in de tumble stand. En uitkantelen op 70 cm hoogte in standaard 200 liter normbakken.

Menger

Extra's

de water toevoer kan het werken met de ketel efficiënter maken.  In het optionele touchscreen kunnen tot wel 100 programma’s opgeslagen worden, zodat u een digitaal kookboek kunt maken.

Menger display

machine
lightbox machine overzicht

Traiteurketel TRK-80

machine
lightbox machine overzicht

Traiteurketel TRK-120

machine
lightbox machine overzicht

Traiteurketel TRK-200

Spako Nieuws

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep