telefoon knop

+31 (0)493 - 35 21 80

taal knop

Taal:

NL

Boerderijwinkel kiest voor traditionele rookkast

3 juni, 16

Boerderijwinkel De Walhoeve in Goirle verkoopt al meer dan 20 jaar ambachtelijke producten van eigen bodem. Het assortiment bestaat voor een groot gedeelte uit vers vlees en vleeswaren. Daarnaast verkoopt de winkel streekproducten van bedrijven uit de omgeving.

Ambachtelijk

De boerderijwinkel is een succes en daarom besloot eigenaar Corné van Roessel deze zomer om te investeren in een rookkast. “We hebben een slager in dienst die de geslachte runderen en varkens verwerkt. Het enige wat er nog aan ontbrak was een rookkast voor onze vleeswaren.” Van Roessel koos voor een traditionele rookkast. “We zijn een ambachtelijk bedrijf, dus we doen graag een stap terug in de tijd. We vonden dit een mooie rookkast omdat hij gemakkelijk te bedienen is. Bovendien heeft hij een behoorlijke omvang, dus het is de moeite waard om hem aan te steken.”

Smaak

Van Roessel koos voor een gereviseerd model. “Onze core business is nog altijd de boerderij. Dus we zijn voorzichtig met investeringen voor de winkel. Deze kast is precies wat we zochten.” Van Roessel is tevreden met het eindresultaat. “De eerste week was het even zoeken naar het juiste zaagselmengsel. Maar we hebben het proces nu onder controle. De eindproducten zijn mooi van kleur en hebben een lekkere ambachtelijke smaak.”

 

Copyright © 2019 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep