Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Moderne bediening, traditionele rook

Moderne bediening, traditionele rook

3 juni, 16

Beerens Slagerij & Traiteur is een echt ambachtelijk bedrijf. De slager wil klanten de pure smaak van vlees laten proeven. Daarom heeft het bedrijf eigen vee dat nog altijd in de slagerij geslacht wordt. Ook beschikt het bedrijf over een eigen worstmakerij. Het bedrijf gaat bovendien met haar tijd mee en heeft drie koks in dienst die dagelijks verse maaltijden bereiden.

Echte rook

De nieuwe rookkast is vergelijkbaar met de kast die Beerens al had. De nieuwe kast heeft een aansluiting voor vloeibare rook, maar de slager is niet van plan om die veel te gebruiken. “Ik heb bij collega’s wel eens producten geproefd die met vloeibare rook bewerkt waren. Ik heb het gevoel dat ik het verschil proef. Bovendien zijn we gevestigd in een pand achteraf. Dus de omgeving heeft geen last van de rook.”

Touchscreen

De nieuwe rookkast is iets groter dan de oorspronkelijke kast en heeft een touchscreen-bediening. “Het voordeel is dat we nu in één oogopslag zien waar de kast mee bezig is. Dus het werkt prettig en hiermee zijn we klaar voor de toekomst.”

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep