Telefoon icoon

+31 (0)493 - 35 21 80

Taal icoon

Taal:

NL

Gebruikte apparatuur met Spako-garantie

3 juni, 16

Spako heeft een ruim assortiment gebruikte apparatuur. De apparaten zijn compleet gereviseerd. Daardoor gaan ze weer vijf tot tien jaar mee.

Er is steeds meer vraag naar gebruikte apparatuur. Spako heeft dan ook een ruim assortiment op dit gebied. Alle gebruikte apparaten worden gereviseerd. De monteurs van Spako kijken de apparaten volledig na en vervangen defecte of versleten onderdelen. Spako-directeur Roeland Wasser vertelt dat de apparaten dan weer vele jaren probleemloos meegaan. “Apparaten bestaan voor een groot gedeelte uit roestvrijstaal. Dat gaat echt tientallen jaren mee. Dus als de kwetsbare elementen vervangen zijn, hebben klanten weer een goed apparaat in huis.”

Rookkast

Het assortiment gebruikte apparatuur is te vinden op de website van Spako, onder het kopje ‘Gebruikt’. Een mooi voorbeeld is de rookkast G100W. Dit is een goed, gereviseerde rookkast voor grote bedrijven. Een ander voorbeeld is de RH400 liter ketel. Dit is een zeer complete en luxe ketel met veel extra’s. Spako geeft op alle gebruikte apparatuur een jaar garantie. Onder voorbehoud van verkoop.

 

Copyright © 2020 - Powered by Wallbrink Crossmedia Groep